A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Roche 970*250
 • Henkel 300*300
 • KÖZELEDIK AZ ARÉNA KUPA

  acapella 640×480

  Bár az amerikai foci egyre népszerûbb Magyarországon, Boda Gábor mégsem vár hatalmas tömegeket a Cellect Arena Kupára. „Örülnénk és reméljük, hogy sokan lesznek kint, de a tendencia inkább az, hogy minden évben kicsivel kevesebben jönnek el. Ráadásul idén csak egy budapesti csapat szerepel majd, talán ez is visszaveti a nézõszámot.” A tornán 10 csapat méreti meg magát, a már említett fõvárosi alakulat a Budapest Wolves, akik rögtön két csapattal érkeznek. Mellettük a Gyõr Sharks, a Zala Predators, a Veszprém Wildfires, a Jászberény Wolverines, a Kaposvár Goldenfox, a Békéscsaba Raptors, a Szeged Bats, valamint a Tata Mustangs látható majd a porondon.

  Kevesebb lesz tehát az induló (tavaly 13, idén 10 csapat nevezett), így több idõ is marad a játékra. A kilenc órás kezdés után minden csapat két meccset játszik öt fõs csoportokban. A csoportban így a két csoportelsõ rögtön továbbjut a következõ körbe, míg a maradék négy-négy csapat úgynevezett vígaszág meccseket játszik. Végül a nyolc óra körül kezdõdõ döntõben a két legjobb fog találkozni, hogy megküzdjenek a 100.000 forintos fõdíjért. „Különlegesség az elmúlt évekhez képest, hogy mivel több idõnk van, a harmadik és a negyedik is találkozik a bronzéremért.” A helyszínen egyébként párosával váltják egymást majd a kommentátorok, és az egész eseményt az interneten is nyomon lehet majd követni, ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk. A hangulat azonban biztosan a helyszínen lesz a legjobb, ahol szurkolhatunk kedvenc csapatunknak, vagy egyszerûen csak elmerülhetünk a hazai amerikai futball forgatagában megint. Újra Aréna, lassan kezdõdik a szezon, szurkoljunk kispályán is!

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások