A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • Újház 970*250
 • Újház 300*300
 • MAFL div.1 alapszakasz / Heroes – Raptors

  Nem csak a Békéscsaba Raptors és az Eger Heroes, de a nagy hírveréssel beharangozott NFL-veterán játékos-edzõ Tony Simmons “premierje” is lesz a hétvégi találkozó. Nagyjából azonos szintet és játékoskeretet tudhat magáénak a két csapat, de a Herke Zsombor vezette Heroes világ életében ugyanezen a porondon igyekezett helyt állni több-kevesebb sikerrel, míg a Raptors idén méretheti meg magát elõször egy felsõbb osztályban. A két gárdának még a sorsolása is hasonló lett, tehát fej-fej mellett kezdik meg a bajnokságot, ahol a rájátszásba való bejutás lehet az elsõdleges cél mindkettõjüknek.

  Nyilván Tony Simmons ilyen rövid idõ alatt nem tudott nagyon látványos eredményt produkálni, hiszen a konkrét fejlõdéshez minimum egy évadnak el kell telnie, de a joker-kártya ott van a Raptors kezében, hogy játszassa Simmonst, aki korábban úgy nyilatkozott: „Egy kicsit talán fogok játszani, még nem tudom, de ahhoz nagyon rosszul kell mennie a dolgoknak.” Ennek a lépésnek valószínûleg nem most vasárnap jön el az ideje. 

  Idõpont: 2010. március 20. 15.00

  Helyszín: Eger, Északi Sportpálya

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások