A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • DigitalPrint 970×250 lakas
 • DigitalPrint 300×300 auto
 • SPECIÁLIS PROBLÉMA

  Azt nyomban le kell szögezni, hogy – mint általában oly sok változás, ez is – a játékosok épségének megóvása érdekében lett felvetve a kickoff metódusának megváltozatása. Az NFL Competition Committee szeretne elérni, hogy a kirúgásokat ne a harmincas, hanem a harmincötös yardról kelljen elvégezni.

  Higgyétek el, sok az az öt yard, kevés olyan rúgó lesz a ligában, aki nem lesz képes az esetek nagy többségében touchbacket elérni – a teljes képhez hozzátartozik, hogy a labdát touchback után nem a húszas, hanem a huszonötös yardon helyezik majd el. Így elsõ blikkre úgy tûnik, hogy mindkét csapat nyer öt yardot. Azonban ennél bonyolultabb a helyzet, ugyanis minél több touchback lesz, annál kevesebb lehetõség lesz a visszahordásra, ami csökkenti a kickoff touchdownok gyakoriságát, és így akár több TD-tõl is eleshet egy csapat egy találkozó alatt. És akkor még nem említettük meg a nézõket, akik igencsak tudnak díjazni egy kickoff TD-t (ugye emlékszünk még a Bears-Indy döntõre, ahol Hester visszahordása után egybõl tetõfokára hágott a hangulat?). Természetesen a játékosok sem járnak jól, ugyanis a csapatok – feltéve, hogy sikerül megvalósítani a tervet – nem fognak dollármilliókat áldozni a speciális egységekre, és a returnerek sem tehetnek majd annyi pénzt zsebre. Leon Washington (KR, PR) idén többször is kihúzta a csávából csapatát, és még a CBA lejárta elõtt új (és igen sok pénzzel járó) szerzõdést kapott, így õ szerencsésnek érezheti magát, nem kell majd aggódnia a jövõben. Azonban a Jets (várhatóan) szabadügynök visszahordója, Brad Smith imádkozhat, hogy ne menjen át a tervezet…

  Ahhoz, hogy a tervezet megvalósuljon, 24 csapatnak kell igennel szavaznia, és szinte biztosra vehetjük, hogy a jó visszahordókkal rendelkezõ csapatok (példának okáért a Seahawks, Bears, Jets, Oakland) nemmel szavaznak majd.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások