A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • Lufi 970*250
 • Finn wellness 300×300
 • GYENGE POÉN

  Bush hétfõ este a két legnépszerûbb social-media oldalon, a twitteren és a facebookon is hálát adott a lockoutért és az így kapott rengeteg szabadidõért. Mint elmondta, sokkal jobb ez az idõtöltés, mint ha a mini-edzõtáborban, van a kötelezõ szervezett közös csapatprogramokon kellene részt vennie. „Mindenki panaszkodik a lockout miatt! Én kihozom belõle a legtöbbet. Vakáció, pihenés, relaxáció, szereplések itt-ott. Én jól érzem magam. Ilyenkor már rég az edzõtáborban szenvednénk száz fokban, naponta kétszer gyakorolva, kockáztatva a testi épségünket a semmiért.”

  A fent említett szöveg olyan szinten sokkolta a rajongókat, hogy Bush százával kapta a válaszokat, miszerint „fogja be és húzzon edzeni, mert õ egy profi sportoló, aki ebbõl dollármilliókat csinál”. Úgy látszik tehát, hogy nem magyar sajátosság, hogy a nagy pénzeket keresõ profi sportolókra féltékenyek az emberek és ahol csak tudnak beléjük kötnek, bár lássuk be, nem etikus, hogy Bush dicsekszik a semmittevéssel, az pedig egyenesen felháborító, hogy úgy gondolja, a semmiért kockáztatja a testi épségét. Voltak akik azt is szóvá tették, hogy most érkezett a csapathoz Mark Ingram, aki köztudottan nem szotyolázással tölti napjait, így pedig nehéz lesz vele felvenni a versenyt a kezdõ futó posztért.

  Végül annyi felháborodott komment és válasz érkezett, hogy Bush úgy érzete meg kell újra szólalnia a témában, és felfednie, hogy ez az egész csak egy vicc volt. „Érdeklõdésetekre közlöm, hogy az elõzõ tweetem csak vicc volt. Nyugi emberek a francba is, ezt hívják úgy, hogy humorérzék.” Véleményem szerint ezt legfeljebb rossz viccnek hívják nem humorérzéknek, ha egyáltalán igaz, amit írt és nem csak arról van szó, hogy megriadt a reakcióktól. Nem Bush volt ugyanis az elsõ, aki méltatta a lockoutot, mondván, hogy jól esik a pihenés, de kétségtelenül a Saints futója tette ezt a legfelháborítóbb stílusban.

  A szurkolók egyébként még a profootballtalk.com oldalon megjelenõ hír alatt is hagytak pár „kedves üzenetet”. Szinte senki sem fogadta el, hogy Bush csak viccelt, ellenben felhozták neki, hogy bizonyára nagyon fáradt lehet, miután az elõzõ szezonban összesen 32-szer adták a kezébe a labdát (hat hetet hagyott ki sérülés miatt), és a csapata kiesett a rájátszás elsõ körében, az esélytelennek tartott Seattle Seahawks ellen.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások