A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • Köki 970*250
 • Stihl 300*300
 • MENNYIT ÉR BUSH?

  És ekkor jön a képbe az a gondolat, amit Mike Florio a ProFootballTalk.com-on vetett fel pénteken. Ha Bush távozni akar, távozni is fog, mert a Saints a kívánt összeget biztosan nem fogja megadni neki, de más csapat sem az NFL-ben. Vagy kirúgják, vagy elcserélik, de a futó 2011-ben szinte biztosan más mezt fog hordani.

  Ha a playbook szempontjából vizsgáljuk a dolgot, a következõ idényben még mindig nagy szerepe lenne Bushnak a Szenteknél. Ha a stratégiáról beszélünk, akkor extra dinamizmust ad hozzá, mivel sokféleképpen el lehet juttatni hozzá a labdát. Ha egy edzõ szemével nézzük, akkor ez nagyon adja magát, mivel Bush egy olyan fajta futó, aki miatt késõ estig kell bent maradni a munkahelyen, egy krétával a táblára rajzolgatva, mert a párosítások szempontjából annyiféleképpen használható, hogy rengeteg munkát az edzõknek. Különbözõ formációkban használható, lehet mozgatni a snap elõtt, olyan helyzetbe lehet hozni, hogy maximálisan kiaknázhassa a védelmek hibáit. És ugyanez a helyzet a másik oldalt vizsgálva, csak az ellenfeleknél a védelmi koordinátorok gondolkodnak azon, hogy lehetne korlátozni Bush mozgását a pályán. Rendben, sokszor kiszalad a pálya szélére, és a legjobb szándékkal sem lehetne fizikális futónak nevezni, de ez nem jelenti azt, hogy ha edzõ lennék, fontos helyzetekben nem szeretném ott látni a saját csapatom huddle-jében.

  De nem közel 12 millió dollárért. Senki nem fizet ennyit egy olyan játékosnak, aki csak bizonyos helyzetekben használható, márpedig Reggie Bush ilyen játékossá vált. Kézenfekvõvé vált a helyzet, mikor a Saints a Drafton elõrébb cserélt, hogy megszerezze Mark Ingramet az Alabamáról. Ingram esetében egy olyan újonc futóról beszélhetünk, aki meg tudja hozni azt az erõt a játékba, amely alapvetõ ahhoz, hogy egy csapat meccseket nyerjen az NFL-ben.

  Egy másik tényezõ a pénz mellett, Bush nemrég a Twitteren közzétett kommentjei, ráadásul a Drew Brees irányító által szervezett közös edzésekre sem ment el. Nem próbálom meg senkinek bemesélni, hogy ezek az edzések fogják visszavinni a Szenteket a Super Bowlra, mert ahhoz igazi edzõ kell, de ezek is szolgálnak bizonyos célt. És a veteránok azonnal meg tudják mondani, ki azonosul a csapat céljaival, és ki nem. Jeff Duncan, a New Orleans Times-Picayune újságírója kiemelte, hogy Bush nem vesz részt az edzéseken, ezért megkérdõjelezte a running back vezetõ képességeit. Ez bizony gondot jelentett a csapatnál.

  És végül is mije van a Saintsnek? Egy vaskos szerzõdése egy olyan játékossal, akit nem lehet minden kísérletnél használni. Természetesen értékes játékosról van szó, de nem ér annyit, mint amennyit kapnia kellene a szerzõdése szerint. Amint erre lehetõség lesz, a Saintsnek fel kellene hívnia õt és az ügynökét, és ki kellene találniuk egy olyan összeget, amellyel mindkét fél boldog lehetne. Ha nem, akkor a neve kikerül a csapatnévsorból, és az edzõk visszamehetnek a táblához, hogy kitalálják, mi legyen nélküle. Sean Payton vezetõedzõ túlságosan tehetséges ahhoz, hogy hagyja, egyetlen ember hiánya nyomja rá a bélyegét a szezonra.

  A Saints nélküle is tud pontokat szerezni, és biztosan fog is.

  Forrás: The National Football Post

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások