A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
 • Lufi 970*250
 • Tesa 300*300
 • VÉR A SARKOKBAN

  Parcells az ESPN 101-nek nyilatkozva elmondta: „Nemrég kívülállóként azt vettem észre, hogy a szónoklás most is ugyanolyan, mint mindig. Az a különbség, hogy most más emberek beszélnek, mert megváltozott a tulajdonosok csoportja, és nyilvánvalóan a játékosokat is mások képviselik. Szóval a retorika és az, amit látszólag mondani akarnak, ugyanaz. Amiben az idei helyzet különbözik a korábbiaktól, az az ellenségeskedés, ami kicsit nagyobbnak tûnik a megszokottnál. Úgy gondolom, a tulajdonosok egy kicsit jobban bekeményítettek, és úgy látom, a játékosok a korábbi tapasztalatok alapján megtanulták, hogyan kell viselkedni ezeken a tárgyalásokon. Ha nem teszik le a fegyvert, jobban jönnek ki belõle. Úgy néz ki, hogy mindkét sarokban lehet majd egy kis vér, mire ez az egész véget ér.”

  Ha Parcells még mindig edzõként dolgozna, elmondása szerint megpróbálná egy helyre fókuszálni a stábja figyelmét: „Mindig is úgy éreztem, hogy az emberek jobb munkát végeznek, amikor kevés idõ van rá, mert ha nincs sok idõ meghozni a fontos döntéseket, akkor azonnal és csak erre koncentrálnak. Amikor valakinek sok ideje van, hogy mindent nagyon fontolóra vegyen, elveszhet a részletekben. Néha el kell szánnunk magunkat a döntések mellett, én így állok ehhez. Készítenék egy listát arról, hogy mit kell még megtennem, és mivel vagyok kész. Mindegy milyen hosszú a lista, legyenek rajta a fontos dolgok, és az alárendelt feladatok is. Meg kell határozni a sorrendet.”

  Forrás: The National Football Post

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások