A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Henkel 970*250
 • Tesa 300*300
 • JÓ HÍREK MANNINGRÕL

  Oriol 640*480

  A karmester pénteken kapott hosszú idõ után végre kedvezõ híreket az orvosaitól, akik szerint a gyógyulás következõ fázisában akár már dobálhat is edzésen, ráadásul elképzelhetõ, hogy másfajta edzésmunkát is végezhet. „Azt hiszem, a gyakorlás egy jó út bizonyos kérdések megválaszolására, és azt látnom, hol is tartok valójában. Nagyon szeretném, hogy jól menjenek a dolgok. De ha a rehabilitáció más útja lesz kívánatos, akkor az orvosok és a trénerek utasítása szerint járok el” – mondta Manning.

  Talán most jutottunk el az irányító felépülésének egyik kritikus pontjához, és mindenképpen jó hír, hogy a játékos nyaka egyelõre jól mûködik. Már egy hónappal ezelõtt is arról szóltak a hírek, hogy december elején többet fogunk tudni Manning állapotáról. Robert Watkins, az irányító orvosa is bizakodó. „Most már adhatunk egy kis szabadságot a súlyemelõ gyakorlatokhoz, a pályán végrehajtandó edzésekhez, és olyan dolgokhoz, amelyek megszokottak számára. Ez pedig nagyszerû eredmény, mert megtettük azt, amit meg kívántunk tenni az elmúlt három hónapban” – nyilatkozta a doktor.

  „Ugyanakkor mindez semmit nem garantál a jövõre nézve. De legalább megengedi számunkra, hogy lépjünk egyet elõre. Az lett volna számunkra a legrosszabb hír, ha ugyanott tartanánk, ahol eddig” – tette hozzá Watkins.

  „Mostantól sincsenek határidõk. Egyelõre néhány kérdésre szeretnék választ kapni. Egy kicsivel többet teszek, mint eddig, és várom a reakciókat. Meg fogjuk látni, lesz-e fájdalmam vagy valamiféle visszaesés. De ezeket csak magamnak tudom megválaszolni” – mondta Manning.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások