Warning: shuffle() expects parameter 1 to be array, null given in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/plugins/mtmagic/index.php on line 97

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, null given in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/plugins/mtmagic/index.php on line 103
MOCK DRAFT – Profootball Magazin
A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550

Notice: Undefined index: title in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/plugins/mtmagic/index.php on line 314
 • M-gel 970-250

 • Notice: Undefined index: title in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/plugins/mtmagic/index.php on line 362
 • Perfect look 300*300

 • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/themes/kalium/inc/laborator_functions.php on line 751

  MOCK DRAFT


  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/themes/kalium-child/templates/blog/post-title.php on line 30

  A szabadügynökség a három naposra nyúló drafttal együtt akár rekord számú cserét is eredményezhet. Azonban a most következõ mock draft nem foglalkozik cserékkel és a március 28-i állapotot tükrözõ igények alapján készült. SZERKESZTÕ MEGJEGYZÉSE: A nem végzõsöket csillaggal (*) jelöltük.

  ELSÕ KÖR

  1. ST. LOUIS RAMS

  SAM BRADFORD*  QB OKLAHOMA

  Az irányító pozíció fokozott értéke teszi Bradfordot a draft legértékesebb játékosává csere szempontjából. Annyi lyukkal a keretben a Rams elõnyére válna, ha lefelé cserélhetne és több picket szerezne, de a csere összehozásának legnagyobb esélye Bradford kiválasztásával keletkezik, aki, ha mégsem adják el, a Rams legnagyobb hiányosságát orvosolhatja.

  2. DETROIT LIONS

  RUSSELL OKUNG OLT OKLAHOMA STATE

  A Lionsban Jeff Backus már 32 éves, és 82 centis karokkal rendelkezik- a legrövidebbel a liga bal tackle-jei között -, és tavaly nem nagyon tudta megvédeni az elsõ éves Matthew Stafford irányítót. A Lions vezetõsége most biztosra akar menni, és noha Okung nem a legatletikusabb támadó tackle, mégis kiváló választás.

  3. TAMPA BAY BUCCANEERS

  GERALD McCOY* DT OKLAHOMA

  A Buccaneers irigylésre méltó helyzetben van. Hatalmas szükségük lenne egy védõ tackle-re és épp elõttük lesz a draft legjobb védõje. Az irányító állandó siettetésének képessége McCoy felé billenti a mérleg nyelvét.

  4. WASHINGTON REDSKINS

  NDAMUKONG SUH DT NEBRASKA

  A „30”-as front kulcspozíciója a nose tackle, és a Redskins csak a sérülés után visszatérõ, 31 éves Ma’ake Kemoeatura számíthat, hogy tartsa a fal közepét. Nagy a szükséglet az OLT pozíciókban, de Mike Shanahan már megmutatta, hogy képes átlagos szabadügynök bal tackle-ökkel (Matt Lepsis) is mûködtetni a gyorstüzelõ offense-ét. Daniel Snyder agresszíven akarta megszerezni Jay Cutlert és tavaly igyekezett olyan pozícióba kerülni, hogy draftolhassa Mark Sanchezt, de franchise irányító vágya Donovan McNabb megszerzésével teljesült. Suh-t õk is túl tehetségesnek találhatják ahhoz, hogy elengedjék, ezért személyében új alapembert üdvözölhetnek a védelmükben.

  5. KANSAS CITY CHIEFS

  ERIC BERRY* FS TENNESSEE

  Nehéz megmagyarázni top-ötös pénz elköltését safety posztra, de mivel egyre több csapat indít légitámadásokat és szedi szét a másodvonalakat, megnövekedett a hátsó fertály védelmének értéke, ahol a Chiefs nagyon vérszegény.

  6. SEATTLE SEAHAWKS

  TRENT WILLIAMS OLT OKLAHOMA

  Miután olyan sok évig építettek Walter Jones-ra, a Seahawks-nak most utódot kell találnia, és senki sem illik jobban Alex Gibbs zóna-blokkoló sémájába Williams-nél.

  7. CLEVELAND BROWNS

  DEZ BRYANT* WR OKLAHOMA STATE

  Miután eladták Braylon Edwards-t és Kellen Winslow-t, Derek Anderson már nem nagyon jól muzsikálni. Ha Mike Holmgren azt akarja, hogy visszajöjjön valami a Jake Delhomme-ba befektetett összegbõl, legalább egy playmakerre lesz szüksége az offense-ben. Bryantnek megvannak hozzá a kezei, a kontrollja és rugói, hogy egy átlagos irányítót jó színben tüntessen fel.

  8. OAKLAND RAIDERS

  BRUCE CAMPBELL* OLT MARYLAND

  Nincs semmilyen felvétel, ami alátámasztáná, hogy Campbell-t ilyen korán kellene draftolni, de Al Davis már régóta nem támaszkodik a futballra épülõ értékelésekre. Helyette a számok és a feltételezett potenciál alapján draftol, és egy olyan fizikai csoda mint Campbell, túl sok lehet Davis-nek, hogy elengedje.

  9. BUFFALO BILLS

  C.J. SPILLER RB CLEMSON

  A Bills nagyon szerette volna Donovan McNabb-bel megoldani az irányító problámáját, de attól függetlenül, hogy a Bills képes-e fejleszteni a QB pozíciót, vagy sem, még mindig nagyon jól jönne egy Brian Westbrook féle katalizátor, hogy uralhassák a meccseket, és Spillernek megvan ez a képessége.

  10. JACKSONVILLE JAGUARS

  JIMMY CLAUSEN* QB NOTRE DAME

  Bár Tim Tebow várják Jacksonville-be, ez a forgatókönyv csak akkor lehetséges, ha az irányító a második körben még elérhetõ lesz, és a Jaguars addig nem rendezné a posztot. David Garrard nem volt képes átlendíteni a Jags-t a kritikus ponton, ezért új támadó vezérre van szükség.

  11. DENVER BRONCOS (FROM CHI.)

  BRYAN BULAGA* OG-OT IOWA

  A Broncos olyan jó a széleken, amilyen egy csapat csak lehet, mivel Ryan Clady és Ryan Harris nagyon jól ellátja feladatát, de ha futni akarnak, kell egy fizikálisabb temperamentum belül, és Bulaga az elsõ naptól kezdve megadná ezt a talajjátékuknak.

  12. MIAMI DOLPHINS

  TAYLOR MAYS FS USC

  Earl Thomas az ösztönösebb, labdahalász védõ és jobban megérdemli, hogy a draft második kiválasztott safety-je legyen. Azonban Bill Parcells oda van a termetért és úgy gondolja majd, hogy képes lesz játékost faragni Mays-bõl, az éretlen fizikai csodából.

  13. SAN FRANCISCO 49ERS

  ROLANDO McCLAIN* ILB ALABAMA

  McClaint Patrick Willisszel párosítva belsõ linebackerként domináns duót adhat a Niners-nek középen. A tökéletes profi Takeo Spikes a 13. szezonját kezdi, és hamarosan le kell cserélni.

  14. SEATTLE SEAHAWKS(FROM DEN.)

  DERRICK MORGAN* DE GEORGIA TECH

  Darryl Tapp elcserélése az Eagles-höz csak növeli a Seahawks szükségét egy endre, még akkor is, ha cserébe megkapták Chris Clemons-t. Patrick Kerney 33 éves és már nem a régi, és nem képes egészséges maradni, Morgan pedig a helyére léphet.

  15. NEW YORK GIANTS

  JERMAINE GRESHAM* TE OKLAHOMA

  Kevin Boss-nak megvannak a korlátai, Travis Beckum pedig csalódás volt újoncként. A Giants jelentõsen kibõvíthetné offense-ét, ha rendszeresen meg tudnák nyújtani a védelmeket, és Gresham erre nagyon is képes.

  16. TENNESSEE TITANS

  SERGIO KINDLE DE TEXAS

  Bud Adams tulajdonos még mindig Houstonban él és kedveli a texas-ban felnõtt tehetségeket, négy kezdõje is van (Vince Young, Michael Griffin, Bo Scaife, Ahmard Hall) a Longhorns-ból. Kindle kezeivel a földön a legjobb, és olyan robbanékonyságot hozhat a szélre, amilyet a Titans keres a passz siettetése fellendítéséhez.

  17. SAN FRANCISCO 49ERS (FROM CAR.)

  JOE HADEN* CB FLORIDA

  Nate Clements küszködött tavaly és a Niners-nek nincs igazi 1. számú cornerje, így Haden nagy ûrt töltetne be. Megadná az esélyt Greg Manusky koordinátornak, hogy kreatívabb legyen a nyomásgyakorlással.

  18. PITTSBURGH STEELERS

  MIKE IUPATI OG IDAHO

  Chris Kemoueatu nagyon jó húzásnak bizonyult a Steelers-nek a hatodik körben, rendelkezvén a kívánt erõvel, hogy folyosókat takarítson a futójátékban. Iupati lehetne Kemoeatu párja a fizikális futójátékban, amit Mike Tomlin szeretne újra meghonosítani, miután a tavalyi szezonban inkább a levegõben próbálkoztak, és Iupati sokoldalúsága nagy pozitívum lehetne egy több helyen lyukas támadó falban.

  19. ATLANTA FALCONS

  BRANDON GRAHAM DE MICHIGAN

  A Falcons passz siettetése nem volt elég tavaly, Peria Jerry DT sérülés miatt nem játszott és Jamaal Anderson DE nehezen éri el a szezononként egy sacket három kezdõként eltöltött évében, amióta Rich McKay és Bobby Petrino összességében nyolcadikként kiválasztották. Graham elég erõs, hogy megállítsa a futást és erõsek a lábai, ezzel siettethet és javítana a Falcons passz siettetésén.

  20. HOUSTON TEXANS

  EARL THOMAS* FS TEXAS

  Bernard Pollard jó vásárnak bizonyult a Texans-nak, de Eugene Wilson sérülékenysége probléma maradt, és õ talán értékesebb cornerbackként, ahol a Texans most már szûkösen áll Dunta Robinson távozása után. Thomas elég ösztönös és atletikus, hogy cornerként vagy safety-ként is azonnal bevethetõ legyen.

  21. CINCINNATI BENGALS

  EVERSON GRIFFEN* DRE-OLB USC

  A Bengals már lassan igazi Trojan megjelenésû, Keith Riversszel és Rey Maualugával középen, valamint Frostee Ruckerrel a padon. Antwan Odom egy súlyos, szezonzáró Achilles sérülés után tér vissza, és Griffen nagy rugalmasságot is adna a Bengals-nak, hogy átálljanak „30”-as formációkra – amivel Mike Zimmer már próbálkozott egy éve.

  22. NEW ENGLAND PATRIOTS

  JARED ODRICK DE PENN STATE

  Richard Seymour elcserélése Oaklandbe és Jarvis Green szabadügynök távozása Denverben után, hiány keletkeztetett a jobb defensive end poszton, ahol Odrick ideálisan beleillene a Patriots „30”-as felállásába. Sokoldalúsága vonzó lenne egy védelmi lángelmének.

  23. GREEN BAY PACKERS

  ANTHONY DAVIS* OT RUTGERS

  Mike McCarthy tavaly képes volt átalakítani az offense-t, engedve, hogy Aaron Rodgers hamarabb megszabaduljon a labdától. Ennek ellenére még mindig nagy szükség van szélsõ segítségre, mivel Chad Clifton és Mark Tauscher egyaránt 30-on túl vannak és kezdenek lestrapálódni. Ted Thompson general managerrõl már tudjuk, hogy hajlandó kockáztatni néhány jellembeli hibával rendelkezõ játékossal.

  24. PHILADELPHIA EAGLES

  SEAN WEATHERSPOON WLB MISSOURI

  Az Eagles-t sérülések tizedelték az LB poszton és nagyobb bõségre van itt szükségük, mivel 2009 végére szétesett a védelmük. Weatherspoon sokoldalúságával képes több poszton is játszani és emellett hatótávolsága is olyasmi, ami nagyon kívánatos Sean McDermott védelmében.

  25. BALTIMORE RAVENS

  DAN WILLIAMS NT TENNESSEE

  Kelly Gregg öregszik, a Ravens pedig elveszítette a Broncos-hoz távozott Justin Bannant a szabadügynökségben, úgyhogy Greg Mattisonra ráférne némi segítség a védõ fal rotációjában. Williams ideális a Ravens mozgó frontjába és túl nehéznek bizonyulhat elengedni a cornerback poszton jelentkezõ égetõbb szükségletek ellenére.

  26. ARIZONA CARDINALS

  DEMARYIUS THOMAS* WR GEORGIA TECH

  Miután Anquan Boldint Baltimore-ba küldték, Kurt Warner pedig visszavonult, a Cardinals-nak jól jönne egy másik fizikális, az elkapások utáni futásban jeleskedõ elkapó, hogy levegyen némi nyomást Matt Leinartról vagy Derek Andersonról.

  27. DALLAS COWBOYS

  PATRICK ROBINSON CB FLORIDA STATE

  Az NFL csapatok egyik legbõvebb keretével Jerry Jones megteheti, hogy a legjobb elérhetõ játékost draftolja ahelyett, hogy egy szükségletet elégítsen ki. Sokfelé nézegethet, de Robinsonnak megvan a Wade Phillips által megkívánt termete és emberfogó képessége.

  28. SAN DIEGO CHARGERS

  DEVIN McCOURTY CB RUTGERS

  Noha óriási az igény egy állandó futóra, ahová illene Ryan Mathews a Fresno State-rõl, a Chargers-nek jelentõs lyukat kell betömnie cornerback poszton, miután elcserélték Antonio Cromartie-t a Jets-hez, és McCourty szívóssága és speciális egység képessége vonzó lehet A.J. Smith számára.

  29. NEW YORK JETS

  VLADIMIR DUCASSE OT MASSACHUSETTS

  A Jets a sportág egyik legjobb támadó falával rendelkezik, de Damien Woody ORT és Alan Faneca OLG nem lesznek fiatalabbak, Ducasse-nek pedig nagyon jót tenne, ha a jelenlétükben tanulhatna.

  30. MINNESOTA VIKINGS

  KYLE WILSON CB BOISE STATE

  Cedric Griffin és Antoine Winfield egyaránt sérülésekkel tarkított szezont tudhatnak maguk mögött, és Wilson hasonló stílusú, erõszakos, fizikális játékos, aki nickel szituációkban segíthetne.

  31. INDIANAPOLIS COLTS

  MAURKICE POUNCEY* C FLORIDA

  Jeff Saturday sem lesz fiatalabb, és a Colts-nak nagyobb emberek kellenek az árkokba, ha nagyobb sikerrel akarnak futni. Pouncey elég vaskos ahhoz, hogy felvegye a versenyt a nagy védõkkel és elbánjon a réseket lezárókkal, akik egyre gyakoribbakká válnak az AFC-s frontokban.

  32. NEW ORLEANS SAINTS

  JASON PIERRE-PAUL* DE SOUTH FLORIDA

  A Saints-nek pótolnia kell a Charles Grant elengedésével elvesztett passz-siettetést, és nagyon csábító lehet számukra Pierre-Paul nyers fizikuma, ha lecsúszik a Super Bowl bajnokokhoz, márpedig lecsúszhat.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások

  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-includes/functions.php on line 5279