A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
 • Gancia 970*250
 • Becmol 300×300
 • VADMACSKA LÓBÕRBEN

  Josh McDaniels, a Broncos vezetõedzõje ezek közül egyik szerepet sem látja maga elõtt Tebow esetében, aki miatt 3 draftjogot is adott a Baltimore-nak, és akiért hazárdjátékot ûz az állásával. Az edzõ szombaton, miután túl volt 2. draftján is vezetõedzõként, elmondta: „Tebow egy irányító, és ez minden, amit csinálni fog.”

  A Gators legendás játékosából azonban még NFL-szintû irányítót kell faragni, a munkához a hamarosan kezdõdõ minicamp során látnak hozzá, amelyre csak az újoncok vannak meghívva. McDaniels megismételte, hogy Tebownak meg kell harcolni azért a munkáért, amelyet jelenleg Kyle Orton birtokol. McDaniels a következõket mondta: „Mint mindenki másnak, neki is versengeni kell a posztért. Nem érdekel, hogy újonc, ha kiérdemli, játszani fog. Ez minden posztra igaz. Kimondom, szerintem hosszú út áll elõtte, de a folyamat elkezdõdött.”

  McDaniels elárulta, hogy szerinte ha másképp nem is, de újoncként Tebow páldául wildcat-formációkban játszhatna. Azt azonban világossá tette, hogy természetesen a QB elsõszámú célja, hogy kezdõ irányító legyen a Broncosnál, ezért nincs itt semmiféle ravasz trükk. „Õ egy irányító” – mondta McDaniels, 5 perc alatt már harmadjára.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások