A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Praktiker 970*250
 • Köki 300*300
 • CHICAGO FOGSÁGÁBAN

  Kedden délután ennek jegyében szerezték meg a Panthers-tõl Chris Harris safety-t, cserébe Jamar Williams LB-t adták. Harris tehát visszatér ahhoz a csapathoz, amely a 2005-ös Draft 6. körében kiválasztotta õt. Elsõ Bears-es idõszakában Harris jól játszott, de a 2007-es edzõtábor kezdetén a Panthers-hez került egy csere során, miután a Medvék draftolták Kevin Payne S-t, és szintén csere által megszerezték Adam Archuleta veterán S-t.

  A Bears valószínûleg strong safety-ként fogja játszatni Harris-t, hiszen múlt héten draftolták Major Wright safety-t, aki úgy tûnik, jobb lenne free safety-nek. Harris a következõket mondta a Chicago Tribune-nek: „Izgatott vagyok, mert a szívemben mindig külön helye volt a Bears-nek. Ez a csapat, ahol elkezdtem. Úgy gondolom, ez óriási.”

  A csereügyletben érintett Jamar Williams feláldozhatóvá vált, hiszen a Bears 6 linebackerrel rendelkezett, miután Williams április 13-án aláírta a tendert (Brian Urlacher, Lance Briggs, Hunter Hillenmeyer, Pisa Tinoisamoa, Nick Roach és Williams). Az elcserélt LB tavaly a szezon utolsó felében a Rams ellen 19 szerelést hajtott végre.

  fordította: Geczõ László

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások