A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Acapella 970×250
 • Henkel 300*300
 • A CÉL: KEZDÕ ÍRÁNYÍTÓNAK LENNI! (2.rész)

  5. Seattle Seahawks
  Kezdõ: Matt Hasselbeck
  Kihívók: Charlie Whitehurst, Mike Teel
  Az idei terv az volt a csapatban, hogy Hasselbeck köré új csapatot építsenek és hagyják a tapasztalt rókát játszani – hiszen egyértelmûen õ a kezdõ a poszton. Azonban nem meglepõ módon a elõre meghozott tervek elég gyorsan változnak a ligában. A múlt hónapban szert tettek Whitehurstre , így a kezdõ posztért harc indulhat, ami nem volt jellemzõ dolog, mígy Seneca Wallace a csapat tagja volt. Carroll azt hajtogatja, hogy Hasselbeck az „egyetlen” fickó a kezdõ posztra, annak elelnére, hogy versengeni fognak egymással az edzõtáborban. Így jobb, ha résen leszünk, hiszen ha a csapat legújabb irányítója jól fog teljesíteni az elõszezonban, míg Hasselbeck nem, akkor könnyen az kezdõ lehet majd…

  4. Cleveland Browns
  Kezdõ: Jake Delhomme
  Kihívók: Seneca Wallace, Colt McCoy, Brett Ratliff
  Banks még mindig nem biztos benne, hogy a Browns megnézte-e a 2009-es januári felvételeket, melyeken Delhomme játszik, mielõtt egy nyolc millió dolláros szerzõdést adott neki. Azonban nem csalódunk, hiszen a franchise az elmúlt években mindig merészet húzott ami az irányítókat illeti. Delhomme mutathatja majd meg, hogy mit tud új csapatánál, de hiszi azt bárki is, hogy mind a 16 meccsen õ lesz a kezdõ QB? Banks úgy gondolja, hogy Wallace igencsak jelentõs veszélyt jelent a volt Párducra, de majd meg kell küzdenie a szurkolók kegyeiért McCoy-al, aki legendás teljesítményt nyújtott egyetemi csapatánál. Holmgren elmondása szerint McCoy nem fog újonc évében pályára lépni, de könnyen más irányt vehet majd a rookie pályafutása, ha sem Delhomme, sem pedig Wallace nem fogja tudni hozni az elvárt teljesítményt.

  3. Oakland Raiders
  Kezdõ: Jason Campbell
  Kihívók: Bruce Gradkowski, (JaMarcus Russell,) Kyle Boller, Charlie Frye
  Úgy tûnik Al Davis felébredt évekig tartó álmából és egy 2012-es ötödik körös draft pickért cserébe megszerezte Jason Campbellt a Washington Redskins-tõl. Itt volt az ideje, ugyanis Russel katasztrofálisan teljesített Oaklandben. Ennek eredményeképpen várhatóan napokon belül kiteszik a szûrét a csapatból, annak ellenére, hogy 3 millió dollár még biztosan bevándorol idén Russel zsebébe a franchise kasszájából. Talán az elõszezon végén fogják meglépni a sok szurkoló által áhított lépést. Campbell úgy sétálgathat az új otthonában, hogy tudja, hogy õ lesz a kezdõ QB idén. A Hue Jackson által felállított játékoskeretben Campbell lehet a kezdõ, aztán Gradkowski és Russell. Boller és Frye akkor lehet harmadik számú irányító, ha a csapat megválik majd Russelltõl.

  2. Arizona Cardinals
  Kezdõ: Matt Leinart
  Challengers: Derek Anderson, John Skelton, May Hall
  Kurt Warner visszavonult és eljött Leinart ideje. Most kell megmutatni mire képes, ilyen alkalom csak kevésszer adódik. Azonban a volt Pro Bowler Derek Anderson megszerzése és egy ötödik körben draftolt irányítóval (Max Hall) a háta mögött mégsem lesz egyszerû dolga. Leinart nem engedheti meg magának, hogy rosszul játsszon az elõszezonban, hiszen Anderson árgus szemekkel fogja figyelni minden hibáját, hogy aztán elõnyre tegyen szert vele szemben. Anderson tisztában van helyzetével, hiszen a Browns-ban is egy volt elsõkörös pickkel kellett megközdeni a kezdõ irányító posztért.

  1. Carolina Panthers
  Kezdõ: Matt Moore
  Kihívók: Jimmy Clausen, Tony Pike, Hunter Cantwell
  Moore négy gyõzelmet és csak egy vereséget mutatott fel a tavalyi szezonban. A Párducok útjúkra engedték Jake Delhomme-ot, A.J. Feeley-t és Josh McCownt is. Moore 2007-ben draftolatlan játékosként végezte. A csapt mostani irányító-helyzete egészen más megvilágításba került, hiszen Clausen és Pike is a drafton került kiválasztásra. Nyilvánvalóan Clausennek a legnagyobb az esélye arra, hogy kiszorítsa Moore-t a helyérõl, de Pike-ról sem szabad megfeledkeznünk – hiszen az elõszezonban talán õ is lehetõseéget kap majd képességei bemutatására.

  fordította: Szûcs Gergõ 

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások