A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Újház 970*250
 • Finn wellness 300×300
 • C.J. TÖBB PÉNZT SZERETNE A ZSEBÉBE TÖMNI

  A Tennessee Titans a holtszezonban másodszor vonult ki edzésre csütörtökön és a kétszer is Pro Bowl részvétellel jutalmazott Johnson ez alkalommal sem volt ott. Johnsonnak minden vágya, hogy magasabb fizetést kapjon a múlt szezonban nyújtott teljesítménye alapján, hiszen a hatodik olyan RB volt, aki több, mint 2000 yardot futott egy szezon alatt.

  Ahmard Hall, a csapat fullbackje a következõt nyilatkozta: „CJ egy fenomenális játékos. Olyan rekordot döntött, amire 8-10 évnyi tapasztalattal rendelkezõ játékosoktól sem számít az ember, és õ mindezt profi karrierjének második évében tette. Õ legjobb futó jelenleg a ligában. Ehhez méltó fizetést szeretne”. 

  Johnson 2008-ban kötött, 7 millió dollárt garantáló szerzõdésébõl még három év van hátra. Azonban az alapfizetése a 2010-es szezonra mindössze csak 550,000 dollár lenne.

  A futót a 2008-as drafton 28-ként hozta el a Titans és a tavaly megkapta az Év Támadójátékosa Díjat is.

  CJ 358 próbálkozásból 2006 yardot szerzett, így õ volt a legeredményesebb tavaly. Beállította (majd megdöntötte) az összesen szerzett yardok rekordját is, hiszen labdaérintései után összesen 2509 yardot szerzett. Az elsõ olyan NFL játékos lett, aki legalább 2000 yardot futott és 500 yardot szerzett elkapásokból. 

  Szintén az elsõ olyan profi játékos, aki három TD-jét is 85 yardnál nagyobb távolságból szerezte. Karrierjének elsõ két évében 3234 yardot szerzett, ezzel a harmadik helyen áll a profik örökranglistáján. Csak Eric Dickerson (3318 yard) és Edgerrin James (3262 yard) szerzett több yardot pályafutásuk elsõ két évében. 

  Jeff Fisher elmondta, hogy Johnsont szerzõdés köti és nem fognak tárgyalásba kezdeni vele, de jelenleg csak Javon Ringer az egyetlen egészséges futója a Titánoknak, így nagy szükségük lenne rá.

   

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások