Warning: shuffle() expects parameter 1 to be array, null given in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/plugins/mtmagic/index.php on line 97

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, null given in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/plugins/mtmagic/index.php on line 103
A DRAFT ALUL- ÉS TÚLÉRTÉKELT PORTÉKÁI – Profootball Magazin
A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550

Notice: Undefined index: title in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/plugins/mtmagic/index.php on line 314
 • Újház 970*250

 • Notice: Undefined index: title in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/plugins/mtmagic/index.php on line 362
 • Stihl 300*300

 • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/themes/kalium/inc/laborator_functions.php on line 751

  A DRAFT ALUL- ÉS TÚLÉRTÉKELT PORTÉKÁI


  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-content/themes/kalium-child/templates/blog/post-title.php on line 30

  Voltak, akik kvalitásaikhoz mérten meglepõen késõn keltek el, mások pedig azzal vonták magukra a figyelmet, hogy jóval elõbb kiválasztották õket, mint arra a szakmai körök számítottak. Tekintsük át, kiket tartanak a draft leginkább alul- és túlértékelt játékosainak:

  Alulértékeltek:

  Earl Thomas (1/14) – Seattle

   Bár Thomas híján van a klasszikus safety fizikai méreteinek, de ezen kívül gyakorlatilag minden kvalitásnak birtokában van ahhoz, hogy meghatározó defensive back legyen az NFL-ben. Szinte biztosan rögtön kezdõ lesz a Seahawks-nál, érthetetlen, miért lett csak 14. kiválasztott.

  Demaryus Thomas (1/22) – Denver

  Thomas minden bizonnyal az elsõ húszba került volna, ha a combine elõtt nem törte volna el a lábát. Ezzel együtt általános vélemény róla, hogy személyében a 2010-es draft legjobb elkapója érkezett a ligába.

  Bryan Bulaga (1/23) – Green Bay

  Bulaga is meglepetést okozott azzal, hogy csak az elsõ kör késõi fázisában talált magának csapatot. Képességei alapján a támadófal több pontján is kezdõ lehet, ezért a Packers különösen értékes játékost halászott ki magának április 22-én.

  Dez Bryant (1/24) – Dallas

  A pályán kívüli dolgai ellenére kétségtelen, hogy Bryant rendkívül tehetséges elkapó. A Cowboys szinte biztos, hogy nem fog csalódni az új fiú játékában, és amennyiben érettebb személyiséggé válik, akár igazi csillag lehet belõle.

  Dan Williams (1/26) – Arizona

  Bár sokan nem értették, hogy a defensive tackle miért is szorult az elsõ kör végére, de ezt a Cardinals nyilván cseppet sem bánja. Williams nyilvánvalóan kiváló futás elleni védõ, aki komoly erõsítést jelent az Arizona számára.

  Kyle Wilson (1/29) – New York Jets

  A Jetsnél fel sem merült, hogy Wilson az elsõ kör legvégén még szabad préda lesz, és a zöld-fehérek a támadófalukat tervezték izmosítani. A fiatal defensive back punt returnerként azonnal a kezdõbe állítható, ahol leválthatja Leon Washingtont.

  Túlértékeltek:

  Trent Williams (1/4) – Washington

  Williams fantasztikus adottságú offensive tackle, aki javíthat a Redskins támadóegységének hatékonyságán. Ugyanakkor nem lehet elhallgatni, hogy végzõsként semmit nem tett annak érdekében, hogy bebizonyítsa, rá lehet bízni a kulcsfontosságú left tackle posztot, és elõkelõ draftolása pusztán csak a jó combine eredményének tudható be.

  Tim Tebow (1/25) – Denver

  Bár a Tebow-t sokan dicsérték a Senior Bowlon vagy a Florida’s Pro Day-en, mondván fejlõdõképes játékos. Ugyanakkor a játékosbörze második irányítójaként draftolni õt, a szakértõk szerint teljesen értelmetlen volt.

  Torrell Troup (2/41) – Buffalo

  Bár a defensive tackle-t megbízható játékosnak tartják, aki az East-West Game-en is megmutatta magát, de kevesen gondolták volna, hogy lesz olyan franchise, amely a harmadik körnél elõbb draftolja õt.

  Javier Arenas (2/50) – Kansas City

  Mikor a Chiefs Arenast leigazolta, számos nála jobb cornerback volt még a piacon. Bár a Kansas City friss igazolása rendelkezik visszahordási képességgel is, arra már nála elõbb elvitte a Chiefs Dexter McClustert (WR).

  Pat Angerer (2/63) – Indianapolis

  Angerer okos és kemény védõ, de nála jobb linebackerek is elérhetõek voltak akkor, amikor a Colts draftolta õt a második kör végén.

  D’Anthony Smith (3/74) – Jacksonville

  Tulajdonképpen lehet találni egy csomó okot arra, hogy Smith-ben fantáziát lássunk, de az ötödik körnél elõbb senki nem prognosztizálta a defensive tackle kiválasztását. Annak fényében pedig különösen meglepõ volt a Jaguars akciója, hogy az elsõ körben ugyanerre a posztra már leigazolták Tyson Alualut.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások

  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mediatra/public_html/mtmanager.hu/wp-includes/functions.php on line 5279