A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • DigitalPrint 970×250 lakas
 • Heszperidák 300*300
 • A GYÓGYSZERLOPÁSI ÜGYBEN SEAN PAYTON NEVE IS FELMERÜLT

  Santini azt állítja, hogy Mickey Loomis, a csapat general managere eddig megpróbálta eltussolni azt az ügyet, mely során két munkatárs Vicodint lopott a gyógyszerszekrénybõl. A feljelentésben nem szerepel a két érintett munkatárs neve. A pereskedés kezdete elõtt a Szentek egyik trénere, Scottie Patton azt mondta, hogy az egyik meg nem nevezett munkatárs „egészségi állapota igen súlyos”. A másik munkatárs azonban egészségügyileg nem szorul kezelésre.

  Az ügyrõl bõvebb információkkal rendelkezõ forrásokkal történõ megbeszélések alapján kiderült, a korábban két meg nem nevezett munkatárs a linabackerek edzõje Joe Vitt, valamint a csapat vezetõedzõje, Sean Payton. Az informátorok az ügy természete miatt nevük elhallgatását kérték.

  Ezek viszont még csak gyanúsítgatások. Egészen mostanáig nem került napvilágra olyan bizonyíték, mely alapján bármelyik meggyanúsított edzõrõl bizton lehetne állítani, hogy ellopták, illetve visszaéltek a Vicodin nevû gyógyszerrel. Az ügy a helyi kirendeltségû szövetségi hatóságok hatáskörébe tartozik. Egyelõre arról sincs információ, hogy a nyomozást lezárták-e, vagy sem.

  Az informátorok szerint Vitt az a munkatárs, akinek egészségügyi problémákkal küzd. Ezzel egyetemben egyértelmû, hogy akkor Sean Payton az a munkatárs, akinek viszont semmiféle egészségügyi problémája sincs. A csapat nem kommentálta a történteket de Greg Bensel, a kommunikációs igazgató annyi elmondott, hogy „nem lesz több komment ezzel az üggyel kapcsolatban és nem hozzuk nyilvánosságra a neveket”. 

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások