A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • M-gel 970-250
 • Stihl 300*300
 • JAVÍTANÁNAK GARRARD JÁTÉKÁN

  Azonban amikor a Jaguars irányítója, David Garrard kerül szóba, Weaver jobban belebonyolódik a kérdésbe. Garrard a következõket mondta: „Weaver egy következõ szintre akarja emelni az én, és a többiek játékát. Nyilvánvalóan mindannyian nagyszerûen akarunk játszani, ehhez azonban többet kell tennünk. Nem elég csak annyit, amennyit az edzõk kérnek tõlünk.”

  Jack Del Rio, a Jaguars vezetõedzõje februárban élesen kritizálta Garrard-ot, az irányító pedig – állítása szerint – kihívásnak vette edzõje nyilatkozatait, és keményebb munkára ösztönözték a szavai. „Tudom mi volt a célja. Nem utálom emiatt, és nem érzek ellenszenvet iránta. Megértettem, mirõl beszélt. Kihívás elé állított, és ez rendben is van, férfi vagyok. Minden meg fogok tenni, hogy megfeleljek ennek” – mondta Garrard.

  Wayne Weaver tulajdonos és Jack Del Rio vezetõedzõ is világossá tették David Garrard számára, hogy ha 2010-ben nem felel meg az elvárásoknak, akkor ez lesz az utolsó éve a Jaguárok irányítójaként.

  Fordította: Geczõ László

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások