A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Tesa 970*250
 • Lufi 300*300
 • DUNAÚJVÁROS GORILLAZ JUNIOR TRYOUT

  Az amerikaifutballban “tryout”-ként emlegetett esemény lényegében egy rövid tesztsorozat, melynek során felmérjük a jelentkezõk fizikai állapotát, mozgását és kézügyességét. Ezek alapján képet kapunk a focistajelöltek képességeirõl, mely nagyban segít eldönteni ki milyen poszton lehet a legjobb az amerikaifutballban. A felmérõ elsõsorban egy tájékoztató jellegû adatsort eredményez, ami legfeljebb kezdeti útmutatást adhat, de mégis lehetõvé teszi a sportággal való ismerkedést. Természetesen közben megismerkedhettek a Gorillák néhány felnõtt és junior játékosával és edzõjével is, akik minden kérdésre készséggel válaszolnak majd.

  A tesztek során lesznek sprint- és egyéb futófeladatok, erõfelmérés, valamint labdás ügyességi gyakorlatok is. Az idõjárásnak megfelelõ sportruházat ajánlott, ha van hozz magaddal stoplis cipõt is.

  Az eseményt széles körben igyekszünk megismertetni a dunaújvárosi fiatalokkal. Helyi újságokban, hírportálokon, valamint a középiskolákban a lenti plakát kihelyezésével hívjuk fel a figyelmet rendezvényünkre. Reméljük jelenlegi 15 fõs junior csapatunk tovább bõvül, és õsszel önállóan is elindulhatnak az ifjú Gorillák a magyar bajnokságban.

  Érdeklõdni az alábbi elérhetõségeken lehet:

  Bachrathy Kornél: 0620/333-7388

  Forgács Krisztián: gorillaz.nfl@gmail.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások