A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
 • M-gel 970-250
 • Acapella 300×30
 • CSÚCSFORMÁBAN BALTIMORE-BAN

  A tehetséges elkapó többször is átszelte a védelmet, üresre játszotta magát, a labda a kezéhez tapadt, õ pedig az end zone felé vette az irányt. Szóval semmi olyasmit nem tett, amit már nem láttunk volna tõle eddig is, amikor a Cardinals mezét viselte. Új öltözékérõl a 3 napos minicamp elsõ edzése után Boldin így nyilatkozott: „Jól nézek ki benne.”

  Boldin egy felfrissített elkapói gárda tagja lett. A legégetõbb szükséget szem elõtt tartva a Ravens a holtszezonban leigazolta a szabadügynök Donte Stallworth WR-t, újraigazolták Derrick Mason-t, és cserével megszerezték Boldin-t, aki eddigi pályafutása során 586 elkapásból 7.520 yardot és 44 TD-t szerzett. Ray Lewis belsõ linebacker elmondta: „Ebben a holtszezonban tettünk néhány jó dolgot. Megszereztük Anquan-t, megszereztük Stallworth-öt, és itt tartottuk Mase-t. A Drafton két nagyszerû tight end-et választottunk, a támadócsapatba pedig sok posztra sok embert hoztunk.” Lewis-nak tetszik a támadósor összetétele, és Boldin is alig várja, hogy egy olyan csapatban játsszon, amely az elszánt védelmérõl híres. Az elkapó a következõket mondta: „Lesznek olyan pillanatok a meccseken, amikor a védelemnek kell a hátán cipelnie a támadókat. Én személy szerint szeretek olyan csapatban játszani, amelynek kiváló a védelme, mert visszaszerzik nekünk a labdát. Támadóként mindig a labdát akarod.”

  Adott a lehetõség, hogy Boldin nagy playeket hozzon össze egy olyan csapatban, amely sokáig nagyrészt a futójátékra támaszkodott. A pénteki elsõ napon semmi látványosat nem mûvelt, de egészen biztos, hogy Joe Flacco irányító passzainak tucatjai fognak az õ kezeiben landolni az edzõtábor és az alapszakasz során. Boldin így beszélt az új irányítójáról: „Igazán elkapható passzai vannak. Még csak most kezdünk belejönni, igyekszünk ráérezni az összhangra.”

  A Ravens sokáig a védelemre épített, de most a backfieldben ott van Ray Rice és Willis McGahee, egy összeszedett harmadéves irányító, és számos jó elkapó. Ezek után már nem is számít annyira, hogy Mark Clayton, aki tavaly kezdõ volt, ezt a minicampet vállmûtétje miatt kihagyta. Boldin megjegyezte: „Amikor ilyen fegyverei vannak a támadócsapatnak, az ellenfél védõinek nehéz a dolga. Nem összpontosíthatnak egyetlen emberre, nem állíthatnak két védõt egy támadóra. Ezekkel a srácokkal az én dolgom is könnyebb lesz.” És egy ilyen játékos, mint Boldin, a vezetõedzõ dolgát is megkönnyíti. John Harbaugh az elsõ edzés után elmondta: „Úgy gondolom, Anquan ma egész jó volt. Csinált néhány playt, és a fiatalokat is tanítgatta kicsit. Emberfogással szemben könnyedén üresre játszotta magát az újonc cornerbackjeinkkel szemben. Úgy tûnik, szezon-közbeni formában van.”

  Fordította: Geczõ László

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások