A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
 • Perfect Look 970*250
 • Polacsek 300*300
 • RANDLE ÜNNEPI KÍSÉRÕT VÁLASZTOTT

  Bár ma már a Hall of Fame tagja, 1990-ben nem úgy indult Randle karrierje, hogy neves játékos válhat belõle. Draftolatlan szabadügynökként került az NFL-be. Azonban a játék szeretete, és a megalkuvást nem tûrõ munka meghozta gyümölcsét: Randle talán a történelem legjobb pass rushing defensive tackle-jévé nõtte ki magát. Brett Favre nyilatkozta róla, hogy õ volt a legkeményebb védõ, akivel valaha szembe kellett néznie. Ezt támasztja alá az a statisztika is, amely szerint Randle éppen Favre-nak osztotta ki a legtöbb sacket.

  Azonban azzal az egykori klasszis falember is tisztában van, hogy a szenvedély és a kemény munka nem elég a sikerhez. A fejlõdéshez szükséges egy kiváló edzõ, aki mindig rávilágít a gyenge pontokra. És Randle éppen ennek okán döntött úgy, hogy a cantoni nyári ünnepségre magával viszi a minnesotai védõfal egykori trénerét, John Teerlincket.

  Randle 1990 és 2000 között szolgálta a Vikingeket, és Teerlinck 1992 és 1994 között volt a pozíciós trénere. Minden bizonnyal pont ezek voltak azok az esztendõk, amelyek megalapozták Randle egész késõbbi karrierjét. A jelenleg Indianapolis-ban dolgozó Teerlinck meghatódott a meghívás hallatán: „22 éve vagyok asszisztens edzõ, ezalatt 31 playoff meccsen és 4 Super Bowlon vettem részt a csapataimmal. Ez az invitálás azonban mindent felülmúl, ez a legnagyobb megtiszteltetés.”

  Fordította: Kiss Csaba

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások