A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • Finn wellness 970×250
 • Acapella 300×30
 • BÉKÉSCSABA RAPTORS – FEHÉRVÁR ENTHRONERS

  A Raptors fennállása óta még nem kapott ki hazai pályán. A Jamina pálya „ártatlanságáért” vívott mérkõzésen, a szegedi „vendégjátékosok” tapasztalata mellett szükség lesz a csabaiak lelkesedésére is, hiszen a másik oldalon is komoly motivációval vágnak neki a mérkõzésnek. Még egy hiba – mint a Steelers elleni elengedett mérkõzés – nem fér bele a fehérváriaknak.

  A már említett Szeged Bats játékosok közül Demeter Ádám villant elõzõ – Mustang ellen vívott – mérkõzésen két intercepitonnel, most annyival nehezedik a dolga, hogy több elkapó felé kell megosztania figyelmét, köztük Sóti Zsoltra vagy a komoly éremgyûjteménnyel rendelkezõ, a Wolves-ból átigazoló Horváth Gergelyre.

  Ha találnom kell a „pro és kontra” felsorolásban olyan tényezõt, ami a Fehérvár ellen szólna – a hosszú utazás mellett – az nem más, mint hogy hajlamosak kiengedni a mérkõzést a kezükbõl. Azonban a feljutásért folytatott hajsza nem enged meg még egy botlást, a Steelers elleni lépéshátrány komoly erõt ad majd a Koronázóknak.

  A belépés ingyenes, mégis aki teheti, támogatói jegy vásárlásával támogassa a békéscsabai futballt.

  Jamina pálya, Bessenyei út 13.

  2010-05-16 (vasárnap) 15:00

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások