A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
 • Stihl 970*250
 • Polacsek 300*300
 • A BÕSÉG ZAVARÁBAN

  A lista kétségkívül nagyon hosszú, bár nem áll annyira kiváló nevekbõl. A legvalószínûbb jelöltek között van Daniel Bullocks és Ko Simpson is, akik már voltak kezdõk.

  Bullocks leginkább 2008-ban játszott az elsõ perctõl, míg Simpson tavaly, bár csupán 5 meccsen. Simpson épp egy jelentõs térdsérülésen van túl és elképzelhetõ, hogy nem is csatlakozik az edzõtáborhoz rögtön az elsõ napon. Bullocks viszont igencsak esélyes a posztra, annak ellenére, hogy utóbbi három szezonjából kettõt is kihagyott. A Detroit mégis tendert ajánlott a safety-nek, amibõl nyugodtan le lehet vonni a majdnem nyilvánvaló következtetést.

  Kettõjükön kívül még Marquand Manuel, C. C. Brown és Marvin White is a kezdõhelyért hajt. Manuel és a frissen igazolt Brown olyan játékosok, akik csupán a saját posztjukhoz értenek. Nem valószínû, hogy bizalmat szavaznak nekik, mint ahogy White-nak sem, aki szégyenteljes játékot mutatott be tavaly. Ha a detroiti edzõk értenek a munkájukhoz, White-nak van a legkevesebb esélye, hogy kezdõként tapossa a gyepet.

  Fordította: Papp Gábor

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások