A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
 • Praktiker 970*250
 • Henkel 300*300
 • KI LESZ A STEELERS ELSÕ SZÁMÚ IRÁNYÍTÓJA?

  A csapat hivatalos weboldalán elérhetõ hír szerint Tomlin nem gondolja úgy, hogy egy tipikus versengést fogunk látni Byron Leftwich, Charlie Batch és Dennis Dixon között az elsõ számú irányító posztért – adta hírül az nfl.com. A döntés mindenképpen nagy hatással lesz a csapatra, hiszen Big Ben hat héten keresztül nem léphet majd pályára. „Biztos, hogy nem lesz nagy versengés. Tisztában vagyunk azzal, hogy a három irányító mire képes. Mindhárman nagy segítségünkre voltak, mikor szükségünk volt rájuk. Tudjuk, hogy mibõl gazdálkodhatunk, így a holtszezon alatt azzal fogjuk tölteni az idõt, hogy tanítsuk õket. Aztán meglátjuk majd mire jutottunk és meghozzuk a megfelelõ döntést” – mondta a mester.

  Tomlin hozzátette, hogy minden valószínûség szerint nem az edzõtábor elején fogja bejelenteni döntését, hanem megvárja, a tábor végét. Annak ellenére, hogy elõfordulhat, hogy Bad Ben csak négy találkozón lesz távolt a 2010-es szezon elején, a vezetõség úgy döntött, hogy ideje új irányítóra szert tenni. Így felvették a kapcsolatot a Tampa Bay-i csapattal, és elhozták onnan Byron Leftwich-et. Leftwich nem került teljesen új közegbe, hiszen a 2008-as szezonban a csapat tagja és Roethlisberger cseréje volt. Karrierje során mindösszesen 49 meccsen volt kezdõ. Batch megelõzi eggyel, hiszen õ mintegy félszáz találkozón léphetett kezdõként a gyepre. Dixon profi karrierje során elõször tavaly volt kezdõ. 

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások