A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
 • M-gel 970-250
 • Henkel 300*300
 • WILLIAMS NEM AGGÓDIK

  Szerdai kijelentésével egyértelmû üzenetet küldött az ifjoncnak: „Mint mondtam, kizárt dolog, hogy én a kispadon üljek. Ez sohasem fog megtörténni” – mondta a WR. Így Bryant felkötheti a gatyáját, ha ki akarja szorítani az elkapót a kezdõ posztból. Azonban mindent el kell kezdeni egyszer. Most Williams-nek is bizonyítania kell annak ellenére, hogy a jelen állás szerint õ a csapat egyik kezdõ elkapója. Nem eregethet majd lufikat a pálya szélén, bizony neki is dolgoznia kell majd. Attól, hogy részt vesz az edzéseken még nem biztos, hogy maga mögött tudja tartani az újoncot. Ezzel tisztában van õ is, hiszen saját bevallása szerint is katasztrofálisan sikerült a tavalyi szezonja. A 107. legjobb elkapó lett a ligában, mindösszesen 38 elkapása volt… Tony Romo, a csapat irányítója a legutolsó hat negyedben csupán egy labdát eresztett el Williams irányába, amit azért nem túl jó arány.

  Az mindenképpen jó, hogy az elkapó tisztában van azzal, hogy sokkal, de sokkal jobb teljesítményt kell nyújtania a jövõben. Ennek eredményeképpen áldozatokat is képes hozni, sokat rágódott a problémákon és arra jutott, hogy többet kell edzenie. Idõközben az csapat a drafton lecsapott Dez Bryantre. „Nagyszerû játékos és megváltoztathatja egy-egy meccs kimenetelét” – mondta Williams az újonc elkapóról. Azonban hozzáfûzte, hogy nem az elkapói képességeit dicséri, hanem a kickoff visszahordásait. Williams ígérete szerint nem fog olyan sok labdát elejteni, mint tavaly. A jövõben igyekszik minél jobb kapcsolatot kialakítani az irányítójával, ami létfontosságú lehet a meccseken.

  „Az elkapóknak és az irányítónak rengeteg idõt kell egymással eltölteniük. Roy már másfél éve itt van, azonban a játéka csak akkor fog látványosan javulni, ha minél több idõt tölt el Romo-val” – mondta a csapat támadásáért felelõs koordinátor, Jason Garrett.

  Williams elsõsorban erõsödni szeretne a holtszezon alatt, így bõszen emelgeti a súlyokat. Legutóbb 99 kg-os volt, legjobban 97 kilósan érzi magát, azonban a csapat azt szeretné, ha lefogyna 95 kg-ra. Nekünk nem tûnhet soknak a négy kilogramm, de egy elit elkapó számára ez nagy teher. A WR elmondta, hogy 99 kilósan gyengének érezte magát, és több izomra volt szüksége ahhoz, hogy jól tudjon dolgozni. Azt szeretné, ha súlya pontosan 97 kg lenne. „Nem tudom, hogy mit szólnak majd hozzá a többiek. Ha 97 kilósan jól mozgok, akkor tartanom kell ezt a súlyt. De nem én írom a fizetési csekket, így nem tudom mi lesz” – mondta a WR. 

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások