A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
 • Lufi 970*250
 • Acapella 300×30
 • VEZÉR KERESTETIK

  Tony Sparano fõedzõ alakulatánál ezen a héten találkoztak elõször az újoncok az idõsebb játékosokkal. Azonban a következõ pár hét nem csak abból a szempontból lesz sorsdöntõ a Delfineknél, hogy az alapozás jól sikerüljön, de szembe kell nézni azokkal a változásokkal is, amelyek január óta történtek a gárda háza táján. A Miami tavalyi négy csapatkapitánya közül Joey Porter és Jason Taylor távozott a klubtól, míg Chad Pennington és Jason Ferguson elvesztette kezdõ helyét.

  Egy irányító nem engedheti meg magának, hogy ne legyen vezér. Így Chad Henne számára ezentúl már nem elég, hogy tisztelik õt a társai, az öltözõben is komolyabb szerepet kell magára vállalnia. Ebben jó utat mutathat neki a nemrég igazolt Brandon Marshall (WR), aki annak ellenére máris vezetõ szerepre tett szert, hogy csak néhány hete csatlakozott a franchise-hoz.

  De Ronnie Brown esete is példamutató, hiszen a futó még azzal együtt is szinte végig az együttes mellett van az önkéntes edzések alkalmával, hogy jelenleg sérüléssel bajlódik. Brown felépüléséig Ricky Williams (RB) is magához veheti az irányítást, és igazából nem okozna meglepetést, ha a running back válna az egyik csapatkapitánnyá. A védelem tekintetében a safety Jeremiah Bell lehet meghatározó egyéniség, de Karlos Dansby érkezésétõl is sokan várják, hogy mind a pályán, mind azon kívül vezérré váljon.

  Egyelõre tehát még nincsenek válaszok Miamiben, de arra mérget vehetünk, hogy a következõ hónapok során egyértelmûen meg fog mutatkozni, ki alkalmas arra, hogy a Delfinek csapatkapitánya lehessen.

  Fordította: Kiss Csaba

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások