A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Stihl 970*250
 • Becmol 300×300
 • BUDAPEST EAGLES – MISKOLC STEELERS

  A Steelers-t úgy tûnik, összekovácsolta az egy osztállyal való lejjebb sorolás, megerõsödve jöttek ki a kudarcból és vágtak neki a kihívásoknak. Esélyességük a bajnokság elõtt sem volt kérdéses de magabiztos fölényükkel minden kétséget kizárva bizonyították: nem itt a helyük. Amikor a játék kevésbé ment nekik, az Enthroners ellen, lelkesedéssel fordították meg a mérkõzést és arattak diadalt. Most, hogy a feljutásban riválisuk, az Enthroners már kétlépésnyi hátrányba került, nyugodtan de nem elbizakodva várhatják hátralévõ mérkõzéseiket.

  A Budapest Eagles magabiztosan gyõzedelmeskedett a kettessel ellátott csapatok fölött (Wolves, Cowboys) és vereséget szenvedett az Enthroners ellen. Legutóbbi sikerüket ráadásul amerikai linebackereik nélkül szerezték meg, választ adva a kétkedõknek.

  A Sasfészekbe most is ingyenes a belépés, tehát ez sem lehet akadálya annak, hogy minél többen kilátogassanak a mérkõzésre.

  2010. 05. 29.
  Kickoff: 15:00
  XIII. ker., Rozsnyai utca 4.
  Belépés: díjtalan
  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások