A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • Acapella 970×250
 • Acapella 300×30
 • MOSS TAGAD

  Moss úgy beszélt a kezelésekrõl, mint a mindennapos dolgokról, de határozottan cáfolta azokat az értesüléseket, hogy tiltott szereket adagoltak volna a számára. A csapattárs, Phillip Daniels (DE) tökéletesen meg van gyõzõdve a wide receiver ártatlanságáról: „Tudom, hogy az igazat mondja.” Kitart játékosa mellett Mike Shanahan fõedzõ is, aki az egyik tréninget követõen ült le vele, és beszélték át a történteket: „Elégedett vagyok vele, és mikor napvilágra kerül az igazság, mindenki láthatja majd, hogy igazat mondott.”

  A tréner hozzátette, õ maga nem vizsgálódott, és mástól sem kapott információkat, így pusztán arra tudja alapozni a véleményét, amit a támadótól hallott. A Redskins cornerbackje, Carlos Rogers így úgy véli, a híresztelések után nem kell rögtön összekötni Moss-t az orvos illegális tetteivel: ”Oké, a doki táskájában ott volt a növekedési hormon. És? Ha elvégeznék Santana tesztjét, biztosan negatív lenne.”

  Mint ismeretes, Dr. Anthony Galea egyik asszisztensét a kanadai-amerikai határon állították meg, és a táskájában emberi növekedési hormonkészítményeket találtak. Az asszisztens úgy nyilatkozott, hogy éppen Washingtonba utazott, hogy Galea egy profi futballjátékos kezelését lefolytassa. Galea ellen már vádat emeltek, ahol illegális készítmények alkalmazása, valamint professzionális sportolók törvénytelen kezelése is a vádpontok között szerepel. Az NFL egyébiránt nem végez növekedési hormon tesztet, de ha valakirõl bebizonyosodik, hogy a tiltott szert használta, úgy eltiltással kell szembenéznie.

  Fordította: Kiss Csaba

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások